0%

Bankstellen

Een leren hoekbank of 2-zitsbank

Een bank moet passen bij jouw interieur, aangenaam zitten en voldoen aan jouw wensen en eisen.
Bij Meubel Outlet Kempers in Ulft heb je de keuze uit een breed assortiment bankstellen. Onze verkopers staan klaar om je te helpen bij de zoektocht naar een betaalbaar bankstel.

Een ruime collectie banken

Je kunt bij ons kiezen uit 2-zitsbanken, hoekbanken en diverse poefen. Of je nu op zoek bent naar een leren hoekbank of 2-zitsbank in velvet uitvoering, er zijn diverse formaten en materialen mogelijk. Kies je voor leer, stof of velvet? Een leren bank heeft meer verzorging nodig, dan een stoffen bank. Terwijl stof in het algemeen meer comfort en warmte biedt. Ons team zal je voorzien van deskundig advies waardoor een keuze maken makkelijker wordt.

De gouden tip

Voordat je een nieuw bankstel koopt, is het handig om met tape de afmeting van je toekomstige bank af te plakken op de vloer. Zo kun je zien hoeveel ruimte de bank in beslag gaat nemen. Mogelijk kom je erachter dat je toch liever voor een hoekbank gaat in plaats van twee losse bankstellen.
Heb je een grote familie? Houd dan rekening met het aantal zitplaatsen, een U-bank kan een prima oplossing zijn. Kom gezellig bij ons langs, en ontdek welke bank geschikt is voor jouw woonkamer.

Twijfel je over de aanschaf van een nieuw bankstel? Bezoek onze winkel, plof neer en laat je adviseren over je nieuwe bank.