0%

Fauteuils

Onze fauteuils 

Een fauteuil moet natuurlijk prettig zitten, passen bij jouw interieur en voldoen aan jouw wensen.

Bij Meubel Outlet Kempers in Ulft bieden wij een breed assortiment, van design fauteuils tot vintage fauteuils en alles daar tussenin. 

Onze verkopers staan klaar om je te helpen bij de zoektocht naar een goedkope fauteuil van hoge kwaliteit.

Een breed scala aan materialen en kleuren

Of je nu op zoek bent naar lederen fauteuils, stoffen fauteuils, groene fauteuils of een enkele cognackleurige fauteuil, bij Meubel Outlet Kempers in Ulft is er keuze uit diverse mogelijkheden.

Twijfel je over welk materiaal je wil of welke kleur goed bij je interieur past? Ons team zal je voorzien van deskundig advies waardoor het maken van een keuze een stuk makkelijker wordt.

Tips voor het kiezen van een Fauteuil

Iedereen wil natuurlijk lekker kunnen zitten in zijn of haar fauteuil, maar waar moet je dan eigenlijk op letten? 

Om een goede zithouding te hebben spelen zowel de bouw als lichaamslengte van de gebruiker een grote rol. Er moet rekening worden gehouden met de juiste zithoogte, zitdiepte en zithoek. Ook is het belangrijk dat de armleggers op de juiste hoogte zitten en dat de lenden een goede ondersteuning bieden, voor maximaal comfort.

Heb jij je oog laten vallen op een van onze fauteuils of wil je graag hulp bij het kiezen van een kwalitatief hoogwaardige maar goedkope fauteuil? Kom dan bij ons langs en laat je adviseren over welke fauteuil perfect past bij jou en je interieur. Heb je een fauteuil bij ons gevonden? Dan komen wij deze natuurlijk thuis bezorgen!