0%

Kies de ideale hoekbank voor jouw woonkamer in Doetinchem

Ben je op zoek naar een nieuwe bank die comfortabel is, ruimte bespaart en er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is een hoekbank precies wat je nodig hebt. We zullen je helpen bij het kiezen van de perfecte hoekbank die naadloos past bij jouw interieur en levensstijl. Maar eerst zullen we eens kijken waarom hoekbanken zo populair zijn.

 

Waarom zijn hoekbanken zo populair geworden in Doetinchem?

Hoekbanken zijn populair vanwege hun ruimtebesparende ontwerp, flexibiliteit en comfort. Ze maximaliseren zitruimte in kleine woonruimtes, hebben aanpasbare modulaire ontwerpen en bieden diepe zitkussens. Met stijlvolle en moderne opties, samen met aanpasbare functies, zijn hoekbanken een veelgevraagde keuze voor eigentijdse interieurs en leefruimtes. Ook voor de kleine klanten hebben wij hoekbanken met een lage of een korte zit.

 

Stappenplan voor het kiezen van een hoekbank

Ga onderstaande stappen langs en kies zo de perfecte hoekbank voor in jouw woonkamer:

  1. Meet de beschikbare ruimte. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte overhoudt voor andere meubels en loopruimte;
  2. Denk na over de gewenste oriëntatie van de hoekbank. Wil je een linker- of rechterhoekbank? Bekijk welke indeling het beste past bij de ruimte.
  3. Kies het materiaal en de bekleding. Populaire opties zijn leer, microleder, stof of velvet. Bedenk ook welke kleur het beste past bij de rest van het interieur.
  4. Probeer verschillende hoekbanken uit om het comfortniveau te bepalen. Let op de zitdiepte, zithoogte, de stevigheid van de kussens en de hoogte van de rugleuning. Een comfortabele hoekbank is essentieel voor langdurig gebruik.
  5. Probeer de hoekbank altijd uit in onze showroom. Zo kun je het comfort en de afmetingen zelf ervaren voordat je een beslissing neemt.
  6. Vervolgens kun je kiezen uit het All in house of het Iproteqt servicepakket. Hiermee bescherm je het bankstel tegen vlekken en vocht. Hierop heb je 5 jaar garantie.
  7. Hoekbank uitgezocht en tevreden? Dan komen we deze uiteraard bij je thuisbezorgen in Doetinchem.

 

Kom langs bij Meubeloutlet Kempers

De beste manier om jouw hoekbank uit te zoeken is door deze zelf uit te testen in onze showroom. Zo kun de kleuren, materialen en afmetingen zelf bekijken. Ook heb je de mogelijkheid om stalen van jouw muur en vloer mee te nemen en daar jouw hoekbank op af te stemmen.

 

Meubeloutlet Kempers in Ulft is vanaf Doetinchem binnen een kwartier bereikbaar met de auto. Parkeren doe je gemakkelijk en gratis op onze grote parkeerplaats voor de deur. Bekijk hier onze openingstijden en kom eens langs.

 

Meubeloutlet Kempers Ulft

Hogeweg 1B in Ulft