Relaxfauteuils

Relax stoelen

In onze outlet kun je kiezen uit een breed scala aan relaxfauteuils. Dit zijn echte relax stoelen waarin je lekker jouw benen op het voetenbankje kunt plaatsen, achterover kunt leunen en kunt ontspannen.

Het verschil tussen een normale fauteuil en een relaxfauteuil is dat een relaxfauteuil verstelbaar is, met de hand of elektrisch. De stoel kan verschillende standen aannemen waarin je kunt zitten of achterover kan liggen. Ook kun je de stoel zo verstellen dat het opstaan makkelijker gaat, ook wel een sta-op stoel of lift fauteuil genoemd.

Een elektrische relaxfauteuil plaats je het beste in de buurt van een stopcontact. Aan de andere kant hebben we ook relaxfauteuils in ons assortiment waar een oplaadbare accu in zit. Hierdoor kan de fauteuil midden in de woonkamer staan, zonder dat er kabels over de vloer lopen.

Betaalbare relaxfauteuil

Ben je op zoek naar een betaalbare relaxfauteuil? Ontdek dan het uitgebreide assortiment bij Meubel Outlet Kempers. We bieden een ruime selectie aan relaxfauteuils, variërend van lederen tot stoffen modellen, van moderne tot industriële ontwerpen. Bovendien zijn veel van onze fauteuils verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je kunt kiezen uit klein, middelgroot of groot.

Twijfel je welke relaxfauteuil het beste bij je past? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te adviseren. Kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek of om rond te kijken in onze showroom. Heb je een relaxfauteuil gevonden die perfect bij je past? Dan bezorgen we deze natuurlijk graag bij je aan huis!