0%

Meubels Didam

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag werken en ploft neer op jouw nieuwe bank van Kempers Meubelen in Ulft. De zachte stof omarmt je vermoeide lichaam en de stijlvolle uitstraling van de bank laat je trots glimlachen. Bij Kempers Meubelen vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis om te toveren tot een plek waar je trots op bent. Onze collectie biedt een uitgebreide selectie van, bankstellen, fauteuils en boxsprings van de beste merken en materialen.  

Meubelzaak Didam

Met een kleine 20 minuten rijden vanaf Didam ben je bij onze woonwinkel in Ulft. Onze showroom in Ulft biedt een uitgebreid assortiment meubels van de beste merken en materialen. Bij Kempers Meubelen begrijpen we dat een meubelstuk niet alleen praktisch moet zijn, maar ook een aanvulling op jouw interieur. Daarom helpen onze experts je graag bij het vinden van de perfecte match voor jouw huis.  

Het kiezen van de perfecte meubels voor jouw woninginrichting hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Kempers Meubelen Ulft hebben we het proces vereenvoudigd in vier eenvoudige stappen. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke meubels je nodig hebt. Denk hierbij aan meubels voor de woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Vervolgens is het tijd om jouw favoriete stijl te kiezen. Ben je op zoek naar een klassieke, moderne of industriële stijl? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. Bezoek onze meubelzaak in Ulft en zoek samen met ons de meubels uit die perfect bij jouw stijl en wensen passen. En als laatste, wees gerust dat jouw gekozen meubels veilig bij jou thuis in Didam zullen worden afgeleverd. Bij Kempers Meubelen maken we meubels uitzoeken gemakkelijk en stressvrij. 

Woonwinkel Didam

Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels die bij jouw stijl en smaak passen. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Kempers Meubelen in Ulft en ontdek hoe wij jouw huis kunnen transformeren! De locatie van onze outlet is Hogeweg 1B in Ulft en onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur en zaterdag van 9:30 van 17:00 uur.