Woonwinkel Dieren

Woonwinkel Dieren

Welkom bij Kempers Meubelen in Ulft, dé plek voor kwalitatieve meubels die perfect passen bij je interieur. Onze collectie biedt een uitgebreide selectie van bankstellen, kasten en boxsprings van de beste merken en materialen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank om in te ontspannen of een stijlvolle kast om je spullen in op te bergen, wij hebben het allemaal. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste meubels voor jouw huis. Kom vandaag nog langs en laat ons je inspireren met ons prachtige aanbod. 

Meubel Dieren

Op zoek naar kwalitatieve meubels voor jouw woning in Dieren, maar wel voor een schappelijke prijs? Kempers Meubelen is dé meubelzaak waar kwaliteit en betaalbaarheid samenkomen. Onze collectie biedt een uitgebreide selectie van bankstellen, kasten en boxsprings van de beste merken en materialen. 

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank om in te ontspannen, een stijlvolle kast om je spullen in op te bergen of een boxspring voor een goede nachtrust, bij ons vind je het allemaal. Onze interieurstylisten staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste meubels voor jouw woning in Dieren. 

Onze showroom in Ulft is binnen slechts een half uur te bereiken vanuit Dieren. Parkeer jouw auto op onze ruime gratis parkeerplaats, direct voor de deur, en laat ons jouw persoonlijke gids zijn in de wereld van meubels en interieur.  

Kies daarnaast voor gemak en stijl en ontdek onze woonprogramma’s. Een woonprogramma bestaat uit meubels in een bepaalde stijl met bijvoorbeeld dezelfde kleuren of materialen, waardoor er eenheid in je interieur wordt gecreëerd.  

Meubelzaak Dieren

Kom gerust eens langs en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod aan meubels. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen bij Kempers Meubelen op de Hogeweg 1B in Ulft! Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur en zaterdag van 9:30 van 17:00 uur.