0%

Woonwinkel Doesburg

Op zoek naar meubels om jouw huis om te toveren tot jouw droomhuis? Dan ben je bij Kempers Meubelen in Ulft aan het juist adres. Als het nu gaat om bankstellen, kasten of boxsprings, wij hebben het allemaal!  

Meubelzaak Doesburg

De showroom in Ulft is vanuit Doesburg met een halfuurtje rijden te bereiken. Onze ruime parkeerplaats, direct voor de deur, biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Zo wordt het bezoeken van onze winkel wel heel gemakkelijk! Na het parkeren van de auto kan het uitzoeken van de meubels beginnen.  

Voordat je meubels gaat aanschaffen, is het belangrijk om te bepalen welke meubels je precies nodig hebt. Ben je op zoek naar een nieuwe hoekbank of wil je een complete nieuwe interieurstijl?  

Meet de ruimtes waar de meubels moeten komen op, zodat je een idee hebt van de beschikbare ruimte.   

Als je al een idee hebt van welke stijl je mooi vindt, is het handig om een moodboard te maken. Er zijn handige apps beschikbaar die je helpen om afbeeldingen te verzamelen en een stijl te creëren die bij jou past zoals GoMoodboard. Maar een moodboard kan natuurlijk ook old school gemaakt worden met een schaar, plaksel en tijdschriften. 

Meubels Doesburg

Bij Kempers Meubelen in Ulft hebben we betaalbare meubels, geïnspireerd op de laatste woontrends. Gaat jouw voorkeur uit naar een industriële stijl of juist een moderne stijl? Bij Kempers Meubelen is er voor ieder wat wils. De kwaliteitsmeubelen worden aangeboden tegen een outletprijs. Smaakvolle meubelen hoeven namelijk niet duur te zijn. In de outlet zijn verschillende soorten meubels te vinden. Of het nu gaat om fauteuils, bankstellen, boxsprings of kasten. Ga voor een Caresse boxspring, een Eleonora fauteuil of een Lamalux kast. 

Kempers Meubelen is dé meubelzaak waar kwaliteit en betaalbaarheid samenkomen. Bezoek snel onze outlet op de Hogeweg 1B in Ulft. Onze interieurstylisten staan voor je klaar om jou te helpen met het samenstellen van jouw droomhuis!