Woonwinkel Gelderland

Woonwinkel Gelderland

Ben je op zoek naar meubels voor in jouw interieur? Een toevoeging aan of vervanging van bestaande meubels? Of een geheel nieuw interieur? Het uitzoeken hiervan is een activiteit die je, begrijpelijk, niet zo vaak doet. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om dit zelf te doen en dat het fijn is dat je hier hulp bij krijgt.

Hoe zoek je meubels uit?

Het kiezen van meubels voor je huis kan een uitdagende taak zijn, maar met dit stappenplan wordt het een stuk eenvoudiger.

  1. Voordat je begint met winkelen is het handig om een budget vast te stellen voor de meubels. Dit helpt je om realistisch te blijven.
  2. Bedenk welke meubels je ongeveer nodig zult hebben. Kom je bij ons langs voor een bank of een eetkamer set? Of een ander meubelstuk?
  3. Meet de ruimte waar je de meubels wilt plaatsen. Het is handig dat je de afmetingen van de kamer, deuren, ramen en eventuele obstakels zoals radiatoren kent.
  4. Overweeg welke stijl je voorkeur heeft. Wil je moderne, klassieke, landelijke of minimalistische meubels?
  5. Kom langs in onze meubeloutlet in Ulft. Je kunt de meubels dan in persoon bekijken en uitproberen. Probeer verschillende typen banken, fauteuils of bedden uit om te zien wat het beste bij je past.

Meubelzaak Gelderland

Kempers Meubelen is dé meubelzaak in Gelderland. We bieden betaalbare meubels aan die passen in elk interieur. Diverse woonstijlen zijn bij ons verkrijgbaar, passend bij jouw wensen.

  • Scandinavisch: staat bekend om zijn eenvoud, minimalisme en gebruik van natuurlijke materialen en kleuren.
  • Modern: omvat strakke lijnen en eenvoudige vormen.
  • Industrieel: benadrukt ruwe materialen en heeft vaak een vintage uitstraling.
  • Landelijk: geïnspireerd op het platteland en heeft een warme, rustieke uitstraling met natuurlijke materialen en comfortabele meubels.
  • Klassiek: een tijdloze uitstraling met elegante meubels, symmetrie en traditionele details.

Meubels Gelderland

Meubels uitzoeken kun je in alle rust doen in onze showroom in Ulft, in de gemeente Oude IJsselstreek. Je parkeert gratis voor de deur op onze ruime parkeerplaats. Samen met onze interieuradviseurs kun je onder het genot van een kop koffie of thee jouw wensen bespreken en meubels bekijken. Al jouw vragen stel je tijdens dit bezoek. Heb je de meubels uitgezocht? Dan bezorgen we deze gratis aan huis. Het genieten van jouw interieur kan beginnen!