Meubelzaak Achterhoek

Kempers Meubelen Ulft: dé meubelzaak in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een meubelzaak in de Achterhoek waar je terecht kunt voor een uitgebreide collectie meubelen van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Kempers Meubelen Ulft aan het juiste adres. Onze woonwinkel in Ulft is al meer dan 27 jaar een begrip in de regio en biedt een breed scala aan meubelen voor zowel de woonkamer, eetkamer als slaapkamer.

Woonwinkel Achterhoek

Als woonwinkel in de Achterhoek zijn wij trots op ons ruime assortiment meubelen. Van banken en fauteuils tot eettafels en slaapkamermeubelen: bij Kempers Meubelen Ulft vind je het allemaal. Onze meubels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en materialen, zodat er voor ieder interieur wel iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een moderne hoekbank of een klassieke eetkamertafel, bij ons slaag je altijd.

Meubelen Achterhoek

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze meubelen worden met zorg geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast bieden wij uitgebreide service, zoals deskundig advies bij jouw aankoop en professionele montage van je meubelen. Ook voor maatwerk kan je bij ons terecht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw bank of fauteuil op maat laten maken, zodat deze perfect past in je interieur.

Waarom kiezen voor Kempers Meubelen Ulft?

Wanneer je op zoek bent naar meubelen in de Achterhoek, dan heb je tal van mogelijkheden. Waarom zou je dan juist voor Kempers Meubelen Ulft kiezen? Ten eerste vanwege ons uitgebreide assortiment. Onze woonwinkel biedt een brede collectie meubelen in diverse stijlen en materialen. Zo kun je altijd een meubelstuk vinden dat past bij jouw smaak en interieur. Daarnaast zijn wij een betrouwbare en ervaren meubelzaak. Ons bedrijf bestaat al meer dan 27 jaar en wij hebben in die tijd een goede reputatie opgebouwd. Onze klanten waarderen ons om onze kwaliteit en service. Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met je aankoop en doen er alles aan om dit te realiseren. Tot slot zijn wij als meubelzaak in de Achterhoek goed bereikbaar. Onze woonwinkel in Ulft is gelegen aan de A18 en is daardoor makkelijk te bereiken vanuit de gehele regio. Bovendien beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kortom, ben je op zoek naar een meubelzaak in de Achterhoek waar je terecht kunt voor kwaliteitsmeubelen en uitstekende service? Dan ben je bij Kempers Meubelen Ulft aan het juiste adres!